Til forsiden
 
 

Job hos Calvex

Sælgere søges til Sønderjylland og Fyn

Til salg af mælkefodringsudstyr, mælkepulver m.v. til kvægbrugere i henholdsvis Sønderjylland og Fyn inkl. de østdanske øer (Sjælland og Bornholm m.fl.).

Til at styrke vores markedsposition yderligere, søger vi to dynamiske sælgere, der kan vedligeholde og udvikle salget til såvel vores nuværende - som nye kunder.
Du vil have mulighed for at køre direkte på kundebesøg hjemmefra og vil dagligt referere til vores kontor i Skive. Dit arbejde vil være meget selvstændigt, hvor du naturligvis har mulighed for at søge support hos dine kollegaer i marken og på kontoret.

 

DINE EGENSKABER:

  • Du er en seriøs og dynamisk person, der har et naturligt drive
  • Du har ambitioner, og går på arbejde for at gøre en forskel
  • Du er typen, der nyder at sælge, og dermed være på farten alle ugens dage

 

ERHVERVSERFARING:

Såfremt du har branche- eller salgserfaring er det en fordel, men ingen betingelse for at besætte denne stilling.

 

LØN:

Vi tilbyder en attraktiv gage, bestående af en fast grundløn + provision, telefon og bil.

 

ANSØGNING:

Indkomne ansøgninger behandles løbende og ansættelse sker når den rette person er fundet.
Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Elektronisk form til:
Ryan Zinglersen
HR-manager
ryan@calvex.dk

 


 

Calvex

25 år med passion for kalve

De første to måneder af kalvens liv er de vigtigste - det er her forskellen på succes og fiasko afgøres.
Derfor er der al mulig grund til at rette blikket mod denne del af produktionen, da det er af afgørende betydning for hele kvægbrugets indtjeningsgrundlag.

Hos Calvex forsøger vi hver dag at blive klogere på, hvad der giver succes i kalvestalden. Det gør vi dels ved at tilegne os den nyeste forskningsmæssige viden indenfor området, dels ved at undersøge tingene selv. På demonstrationsfarmen CalvexGaarden, hvor vi producerer vore egne kalve, afprøver vi løbende forskellige produkter og tiltag indenfor management - alt sammen for at finde vejen til succes.


coloQuick

Mængden af antistoffer som kalven optager fra råmælken, er afgørende for dens sundhed, tilvækst og fremtidige mælkeydelse.
coloQuick-system som er udviklet af Calvex er et unikt managementværktøj til at sikre alle kalve den bedst mulige start på livet. Siden lanceringen i 2009 har coloQuick haft stor succes i såvel Danmark som udlandet og har vundet en række internationale priser.


coloQuick-CULT

Engagementet i cykelholdet coloQuick-CULT er en del af en langsigtet international strategi, og giver os fantastiske muligheder for at brande navnet coloQuick, og skabe opmærksomhed omkring vort produkt. Dette er til stor glæde og gavn for vores virksomhed, og giver mange spændende oplevelser til både kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser.

 

CALVEX A/S - HOLSTEBROVEJ 104 - DK-7800 SKIVE - 97537333 Virksomheder mod kræft

CMS og webdesign: ProCore