Til forsiden
 
 

Job hos Calvex


Servicemedarbejder søges

Har du hænderne skruet rigtigt på, og lyst til at komme rundt i Jylland for at udføre småreparationer hos mælkeproducenter? Så er du måske vores nye kollega i Calvex' serviceafdeling.

Vi søger en kollega med følgende karakteristika og kompetencer:

  • Evner og flair indenfor svagstrøm og småreparationer
  • Engageret og fleksibel
  • Forståelse af gode kunderelationer og lyst til at tale med folk

Du vil indgå i vores vagtordning og skal være indstillet på at servicere kunderne udenfor normal arbejdstid såfremt det er nødvendigt.

 

Vi kan tilbyde:

  • En afvekslende hverdag med gode kollegaer og interessante arbejdsopgaver
  • Grundig oplæring
  • Job i en virksomhed med en uformel omgangstone og sociale aktiviteter
  • En attraktiv lønpakke. 

 

ANSØGNING:

Indkomne ansøgninger behandles løbende og ansættelse sker når den rette person er fundet.
Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale.

Jobansøgninger sendes i elektronisk form til:
job@calvex.dk

Ryan Zinglersen
HR-manager
Tlf: 23 48 48 95
 

Calvex

25 år med passion for kalve

De første to måneder af kalvens liv er de vigtigste - det er her forskellen på succes og fiasko afgøres.
Derfor er der al mulig grund til at rette blikket mod denne del af produktionen, da det er af afgørende betydning for hele kvægbrugets indtjeningsgrundlag.

Hos Calvex forsøger vi hver dag at blive klogere på, hvad der giver succes i kalvestalden. Det gør vi dels ved at tilegne os den nyeste forskningsmæssige viden indenfor området, dels ved at undersøge tingene selv. På demonstrationsfarmen CalvexGaarden, hvor vi producerer vore egne kalve, afprøver vi løbende forskellige produkter og tiltag indenfor management - alt sammen for at finde vejen til succes.


coloQuick

Mængden af antistoffer som kalven optager fra råmælken, er afgørende for dens sundhed, tilvækst og fremtidige mælkeydelse.
coloQuick-system som er udviklet af Calvex er et unikt managementværktøj til at sikre alle kalve den bedst mulige start på livet. Siden lanceringen i 2009 har coloQuick haft stor succes i såvel Danmark som udlandet og har vundet en række internationale priser.


coloQuick Cycling

Engagementet i cykelholdet coloQuick Cycling er en del af en langsigtet international strategi, og giver os fantastiske muligheder for at brande navnet coloQuick, og skabe opmærksomhed omkring vort produkt. Dette er til stor glæde og gavn for vores virksomhed, og giver mange spændende oplevelser til både kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser.

 

CALVEX A/S - HOLSTEBROVEJ 104 - DK-7800 SKIVE - 97537333 Virksomheder mod kræft

CMS og webdesign: ProCore