Til forsiden
 
 

Job hos Calvex

Calvex A/S har en stab af kvalificerede og engagerede medarbejdere, som yder deres allerbedste for at virksomheden til stadighed kan være kundernes foretrukne valg når det drejer sig om kalve.

Vi har et stærkt brand og bestræber os kontinuerligt på at blive endnu bedre - både til glæde for virksomhedens medarbejdere og vores kunder.

Vi har i øjeblikket ingen ledige stillinger, men er altid interesseret i at høre fra dygtige sælgere.  

Ønsker du at sende en uopfordret ansøgning, kan dette ske elektronisk til job@calvex.dk.

 


 

Calvex

25 år med passion for kalve

De første to måneder af kalvens liv er de vigtigste - det er her forskellen på succes og fiasko afgøres.
Derfor er der al mulig grund til at rette blikket mod denne del af produktionen, da det er af afgørende betydning for hele kvægbrugets indtjeningsgrundlag.

Hos Calvex forsøger vi hver dag at blive klogere på, hvad der giver succes i kalvestalden. Det gør vi dels ved at tilegne os den nyeste forskningsmæssige viden indenfor området, dels ved at undersøge tingene selv. På demonstrationsfarmen CalvexGaarden, hvor vi producerer vore egne kalve, afprøver vi løbende forskellige produkter og tiltag indenfor management - alt sammen for at finde vejen til succes.


coloQuick

Mængden af antistoffer som kalven optager fra råmælken, er afgørende for dens sundhed, tilvækst og fremtidige mælkeydelse.
coloQuick-system som er udviklet af Calvex er et unikt managementværktøj til at sikre alle kalve den bedst mulige start på livet. Siden lanceringen i 2009 har coloQuick haft stor succes i såvel Danmark som udlandet og har vundet en række internationale priser.


coloQuick Cycling

Engagementet i cykelholdet coloQuick Cycling er en del af en langsigtet international strategi, og giver os fantastiske muligheder for at brande navnet coloQuick, og skabe opmærksomhed omkring vort produkt. Dette er til stor glæde og gavn for vores virksomhed, og giver mange spændende oplevelser til både kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser.

 

CALVEX A/S - HOLSTEBROVEJ 104 - DK-7800 SKIVE - 97537333 Virksomheder mod kræft

CMS og webdesign: ProCore