Til forsiden
 
 

< Job hos CalvexVi vil være det oplagte valg, når kundens resultater skal forbedres

CALVEX SØGER SALGSKONSULENT


Har du vindermentalitet? Brænder du for at skabe relationer og resultater? Så har vi jobbet til dig!

Som salgskonsulent hos Calvex kommer du til arbejde i en dynamisk virksomhed, hvor høj faglig kvalitet i salget, er i højsædet. Du vil komme med på en vækstrejse og få en enestående mulighed for at præge salget samt udviklingen af firmaet som salgsvirksomhed. Når du bliver en del af Calvex, bliver du også en del af en større familie. Du får en arbejdsplads, som værdsætter en respektfuld og uformel tone i et seriøst samarbejde. Stillingen er på fuldtid med mulighed for at køre på kundebesøg fra egen bopæl, hvor du kan have dit hjemmekontor. Vi tilbyder en attraktiv lønpakke, fri bil og sundhedsforsikring.


DIN PROFIL

I Calvex ser vi salg i et større perspektiv, som udover produktviden og gode kommunikationsevner kræver, at du kan agere i en verden under konstant forandring. Vores produktudvikling og salgstilgang er dynamisk, praksisnær og anvendelsesorienteret, og vi arbejder konstant efter, at vore produkter skaber fuld tilfredshed hos vore kunder. Dette stiller en række krav til din profil:

  • Du har sikkert erfaring med at dyrke, udvikle og aktivere dit netværk og dine muligheder.

  • Du har en faglig interesse for salg.

  • Du er en nærværende, tydelig og engageret formidler.

  • Erfaring med salg og strategisk arbejde med kunder i branchen er en fordel, men ikke en nødvendighed. Lyst til at sælge, skabe nye holdninger og resultater vægtes derimod højt


DINE ARBEJDSOPGAVER

Dine arbejdsdage består i at tilrettelægge, udvikle og gennemføre salgsmøder med kunder. Det skal du gøre både selvstændigt og i tæt samarbejde med dine kolleger.

Sammen med vores salgs- og marketingsafdeling og dine øvrige kolleger, skal du med gå-på-mod udbygge vores salg og relationer til vore kommende og eksisterende kunder.


SÅDAN ANSØGER DU

  • Jobansøgninger mærkes med "Salgskonsulent" og sendes til: job@calvex.dk

  • Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Salgsleder Katrine Fynbo Tlf.: 23 44 69 92 eller mail: katrine@calvex.dk

  • Ansøgningerne behandles løbende og ansættelse sker, når rette person er fundet.

  • Tiltrædelse hurtigst muligt eller efter aftale 

 

CALVEX A/S - ØSTER FÆLLED VEJ 5 - DK-7800 SKIVE - 97 53 73 33